Met Topkorting altijd goedkoper tanken bij jou om de hoek

Wist je dat 93% van de zakelijke rijders het meest bij 1 à 2 vaste tankstations tankt? Daarom biedt FUELCARD jou Topkorting bij de door jou zelf gekozen tankstations. Bijvoorbeeld in de buurt van je huis en kantoor.  

Echt maatwerk voor jou is gegarandeerd de beste deal

Samen werken wij met jou aan een unieke brandstofdeal, écht maatwerk voor jou! Locaties met Topkorting door jou gekozen, een deal specifiek afgestemd op jouw wensen.

Een échte tankpas...no nonsense!

De FUELCARD is een echte tankpas zoals een tankpas bedoeld is. Zonder extra’s zoals parkeervoordeel, service-abonnementen etc. Gewoon no nonsense tanken met gegarandeerd de beste deal! 

Altijd een tankstation bij jou in de buurt

Met een groot netwerk profiteer jij van optimaal tankgemak. Zo is er altijd wel een aangesloten tankstation in de buurt. 

Persoonlijk contact

Onze Salesafdeling staat je persoonlijk te woord en geeft je graag meer informatie. Zij kunnen desgewenst ook een afspraak voor je inplannen met een van onze accountmanagers. Zo wordt voordelig tanken maatwerk en sluiten wij aan op jouw behoefte.

FUELCARD GREEN

Profiteren van Topkorting en werken aan een schoner milieu! Een voertuig stoot gemiddeld al snel tussen de 4.000 en 5.000 kg CO2 op jaarbasis uit. Kies voor FUELCARD GREEN en compenseer je CO2  uitstoot. Interesse? Laat het ons weten, wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

De FUELCARD in een minuut

Neem een minuut de tijd en pak die Topkorting bij jou om de hoek, je regelt een unieke maatwerkdeal in een paar stappen. 

FUELCARD, echt maatwerk voor jou

Icoon deal op maat
Gegarandeerd de
beste deal op maat

Met de FUELCARD ben jij verzekerd van de beste deal, afgestemd op jouw wensen.

Icoon goedkoper tanken
Met Topkorting goedkoper
tanken bij jou om de hoek

Tanken met Topkorting bij de door jou gekozen tankstations. Bijvoorbeeld vlakbij huis en kantoor.

Icoon mobiele app
Onbezorgd op weg
met de FUELCARD-app

Met onze app heb je altijd jouw persoonlijke brandstofprijs bij de hand én profiteer je van andere handige functies.

Icoon tankstation in de buurt
Altijd een tankstation bij
jou in de buurt

Met een groot netwerk tankstations in Nederland bieden wij jou optimaal tankgemak. 

Icoon verzamelfactuur
Overzichtelijke
administratie

Wekelijks ontvang je een heldere verzamelfactuur, fiscusproof! Geen losse tankbonnen en declaraties, maar wél besparen op je administratieve kosten. 

24/7 inzage
in je uitgaven

Jouw persoonlijke inlog geeft je toegang tot onze beveiligde webportal waar je al je transacties en afnames kunt inzien, downloaden en printen.

Onze tevreden klanten:

GSH Bedrijfsdiensten
Harderwijk

Wij gebruiken al een aantal jaar de FUELCARD naar volle tevredenheid. Het is voor ons de perfecte oplossing door de landelijke dekking en gebruiksvriendelijke administratie.

Bob Groot Grondverzet
Zwanenburg

De FUELCARD heeft veel voordelen ten opzichte van mijn oude leverancier, waaronder een flinke besparing op mijn brandstofkosten! Ik zou elke ondernemer deze tankpas willen aanraden.

Securitas Technology
Breda

Wij zijn zeer tevreden met FUELCARD! Goede service en communicatie en daarentegen ook nog eens aangesloten op onze wensen.

Weis Post & Pakketservice
Elst

Wij hebben goede ervaringen met FUELCARD. De klantenservice helpt je graag en die service is voor ons heel belangrijk.

Dirk de Kleijn Transport
Wijchen

Sinds wij met de FUELCARD tanken hebben wij een leuke besparing op de brandstofkosten gerealiseerd. Voor ons dé oplossing op maat.