Back to top

Op zoek naar een zakelijke tankpas? Tank met topkorting bij jou om de hoek!

Onze tevreden klanten:

GSH Bedrijfsdiensten
Harderwijk

Wij gebruiken al een aantal jaar de FUELCARD naar volle tevredenheid. Het is voor ons de perfecte oplossing door de landelijke dekking en gebruiksvriendelijke administratie.

Bob Groot Grondverzet
Zwanenburg

De FUELCARD heeft veel voordelen ten opzichte van mijn oude leverancier, waaronder een flinke besparing op mijn brandstofkosten! Ik zou elke ondernemer deze tankpas willen aanraden.

Securitas Technology
Breda

Wij zijn zeer tevreden met FUELCARD! Goede service en communicatie en daarentegen ook nog eens aangesloten op onze wensen.

Weis Post & Pakketservice
Elst

Wij hebben goede ervaringen met FUELCARD. De klantenservice helpt je graag en die service is voor ons heel belangrijk.

Dirk de Kleijn Transport
Wijchen

Sinds wij met de FUELCARD tanken hebben wij een leuke besparing op de brandstofkosten gerealiseerd. Voor ons dé oplossing op maat.

Stop met het vergelijken van mkb tankpassen. De FUELCARD is een echte tankpas zoals een tankpas bedoeld is. Gewoon no-nonsense tanken met gegarandeerd de beste deal. Je betaalt geen maandelijks tarief. Voor slechts 4,75 per jaar profiteer je bij iedere tankbeurt van een flinke korting op je brandstof. Met deze kaart heb je geen extra’s zoals parkeervoordeel, service-abonnementen etc. We gaan echt back to basics: De FUELCARD staat garant voor voordelig tanken en optimaal tankgemak.

Dé tankpas voor bedrijven, zzp’ers en transporteurs

Voor veel ondernemingen is de aanschaf van een tankpas of meerdere mkb tankpassen de moeite waard. Een ​​zakelijke tankpas levert veel voordelen op. Je hebt geen leaseauto of groot wagenpark nodig om in aanmerking te komen voor de FUELCARD. De zakelijke tankpas van FUELCARD is geschikt voor alle ondernemers, van de zzp’er, mkb’er en transporteur.

5 voordelen van de FUELCARD-tankpas

Het gebruik van een tankkaart voor je bedrijf is super eenvoudig, bijna hetzelfde als betalen met een gewone bankpas. We hebben vijf voordelen van de FUELCARD voor je op een rijtje gezet.

 1. Altijd een tankstation bij je in de buurt
  Met een groot netwerk profiteer jij van optimaal tankgemak. Zo is er altijd wel een aangesloten tankstation in de buurt. Voor een overzicht van onze aangesloten tankstations, klik je hier.

 2. Bespaar geld dankzij de beste brandstofdeal op maat
  Door het gebruik van de FUELCARD wordt tanken een stuk voordeliger! Profiteer bij iedere tankbeurt van een flinke korting op je brandstof en tank ook nog eens goedkoper bij 2 tankstations bij jou om de hoek. Bijvoorbeeld in de buurt van je huis en kantoor.

 3. Bespaar tijd op je bedrijfsadministratie
  Het innen en verwerken van rekeningen en (brandstof) bonnetjes is een tijdrovende klus. Een zakelijke tankpas neemt een deel van het werk uit handen. Het is niet voor niets dat administratiekantoren een tankpas adviseren om discussie met de belastingdienst te voorkomen. Met de FUELCARD houd je de administratie overzichtelijke dankzij de heldere verzamelfactuur en 24/7 toegang tot je persoonlijke account.

 4. Lage kosten
  De FUELCARD kost slechts €4,75 excl. btw. (per jaar, per pas). Wij hanteren geen activatiekosten of maandelijkse paskosten. Verder zijn er geen verborgen service-, transactie- of facturatiekosten. Supervoordelig dus!

 5. De FUELCARD App
  Met de FUELCARD-app vind je snel en gemakkelijk de meer dan 500 tankstations binnen ons netwerk. Door de uitgebreide filtermogelijkheden is het zoeken naar faciliteiten per tankstation heel eenvoudig. Bovendien zie je direct jouw meest actuele brandstofprijs.

Een zakelijke tankpas op maat

Eigenlijk heeft de FUELCARD nog meer voordelen. Je kunt de FUELCARD namelijk volledig op maat maken en aanpassen aan jouw wensen. Hierbij kun je o.a. de gewenste brandstof kiezen, bepalen of er aankopen van shopartikelen gedaan kunnen worden en of het afrekenen van carwash bij het tankstation mogelijk is. Heb jij nog geen FUELCARD? Vraag hem aan of neem bij specifieke wensen gerust contact met ons op. Onze Salesafdeling staat je persoonlijk te woord en geeft je graag meer informatie.